Εταρεία

Η εταιρία LUCAS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1968 και δραστηριοπείται απο τότε στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και μοντέρνο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Το 1977 ο ιδρυτής Λουκάς Παναγιωτίδης δημιούργησε το νέο υποκατάστημα στην Αθήνα προμηθεύοντας ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και την πρωτεύουσα της ελληνικής επικράτειας.

Στην εταιρία εισέρχονται το 1994 ο Αλφόνσο και ο Γιώργος Παναγιωτίδης αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη και τον εκσυχρονισμό της εταιρίας και μαζί με το καταρτιζόμενο προσωπικό δημιούργησαν ένα δυνατό  Team με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο , η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε πελάτη και η άμεση συνεργασία με αυτόν αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της δουλειάς μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό , φωτισμό τηλεφωνικά , εποχιακά είδη .

Το 2018 και μετά απο την συνεχόμενη ανοδική και αναπτυσσόμενη πορεία της,η εταιρία μεταφέρθηκε σε νέο ιδιόκτητο κτίριο στον Άγιο Δημήτριο πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό στοχεύοντας έτσι στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και διευρύνωντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.